Ako zistiť, kto vás prestal sledovať na Instagrame: Sprievodca krok za krokom

Vytvorené 10 september, 2024
prestať sledovať instagram

Instagram sa stal jednou z najpopulárnejších platforiem sociálnych médií s miliónmi používateľov denne. Je bežné, že získate alebo stratíte sledovateľov, ale sledovanie toho, kto vás prestal sledovať, môže byť náročné, pretože platforma na to neposkytuje vstavanú funkciu. Pre tých, ktorí sú zvedaví, kedy a kto sa ich rozhodne prestať sledovať, existujú spôsoby, ako tieto informácie odhaliť manuálne alebo prostredníctvom aplikácií tretích strán. Či už ste príležitostný používateľ alebo značka sledujúca vaše zapojenie, tu je návod, ako efektívne sledovať, kto vás na Instagrame prestal sledovať.

Manuálne skontrolujte zoznam sledovateľov

Najjednoduchší a najpriamejší spôsob, ako zistiť, kto vás prestal sledovať, je ručná kontrola zoznamu sledovateľov. Môžete to urobiť takto:

Krok 1 : Otvorte aplikáciu Instagram a prejdite do svojho profilu.
Krok 2 : Klepnite na počet sledovateľov.
Krok 3 : Do vyhľadávacieho panela zadajte používateľské meno osoby, o ktorej máte podozrenie, že vás prestala sledovať.
Krok 4 : Ak sa ich meno nezobrazuje vo vašom zozname sledovateľov, prestali vás sledovať.

Použite upozornenia Instagramu

Natívne upozornenia Instagramu vám môžu poskytnúť prehľad o tom, keď vás niekto sleduje, ale neupozorní vás, keď vás niekto prestane sledovať. Tu je návod, ako používať upozornenia na sledovanie potenciálnych ľudí, ktorí prestanú sledovať:

Krok 1 : Zapnite upozornenia pre Instagram, aby ste mali prehľad o tom, kto vás sleduje.
Krok 2 : Uchovajte si mentálne alebo písomné poznámky o nedávnych sledovateľoch.
Krok 3 : Ak si všimnete pokles počtu sledovateľov, ale nepamätáte si, že by ste vy sami niekoho prestali sledovať, skontrolujte, či sú na vašom zozname stále nedávni sledovatelia.

Aplikácie tretích strán na sledovanie nesledovateľov

Existujú aplikácie tretích strán, ktoré vám pomôžu sledovať, kto vás na Instagrame prestal sledovať. Tieto aplikácie často poskytujú ďalšie analýzy o vašom účte Instagram. Niektoré populárne možnosti zahŕňajú:

Krok 1 : Stiahnite si aplikáciu ako „ Nasledovatelia a nesledovatelia “ „ FollowMeter “ alebo „ Sledovanie sledovateľov “.
Krok 2 : Prihláste sa pomocou svojich prihlasovacích údajov na Instagram (uistite sa, že aplikácia je bezpečná a má dobrú povesť).
Krok 3 : Umožnite aplikácii analyzovať váš účet a kontrolovať vašich sledovateľov.
Krok 4 : Prejdite do sekcie „ Nesledovatelia “ a zistite, kto vás nedávno prestal sledovať.

Sledujte počet svojich sledovateľov v priebehu času

Pre tých, ktorí chcú sledovať nesledovateľov počas dlhšieho obdobia, môže byť užitočné sledovanie počtu sledovateľov. Tu je postup:

Krok 1 : Pravidelne kontrolujte a zapisujte si počet sledovateľov.
Krok 2 : Porovnajte počet sledovateľov zo dňa na deň alebo z týždňa na týždeň.
Krok 3 : Ak si všimnete výrazný pokles, môžete zistiť, kto chýba, porovnaním svojho zoznamu sledovateľov v priebehu času.

Záver

Aj keď Instagram priamo neukazuje, kto vás prestal sledovať, existuje niekoľko spôsobov, ako to zistiť. Či už uprednostňujete manuálny prístup alebo používanie aplikácií tretích strán, je dôležité sledovať svoj účet, aby ste lepšie porozumeli svojmu publiku. Pri používaní externých nástrojov buďte opatrní a vždy uprednostňujte bezpečnosť svojho účtu.

ľudia, ktorí vystupujú z telefónu

Nie, Instagram neposiela upozornenia, keď vás niekto prestane sledovať. Musíte manuálne skontrolovať zoznam sledovateľov alebo použiť aplikáciu tretej strany na sledovanie.

Niektoré aplikácie tretích strán sú seriózne a bezpečné, iné však môžu predstavovať bezpečnostné riziká. Vždy skontrolujte recenzie, uistite sa, že aplikácia má spoľahlivé zásady ochrany osobných údajov a buďte opatrní pri poskytovaní prihlasovacích údajov.

Áno, môžete manuálne sledovať nesledovateľov tak, že budete pravidelne kontrolovať svoj zoznam sledovateľov a porovnávať ho s predchádzajúcimi sledovateľmi. To však môže byť časovo náročné, najmä pre účty s mnohými sledovateľmi.